Klantverhaal van Wim van Beek

Klantverhaal  Grietje N.

"fit20 is voor mij grandioos"

Sinds februari 2015 train ik bij Amber in Purmerend. Mijn vrouw deed al fit20 en zij was zo enthousiast dat ik het een keer geprobeerd heb. Ik dacht meteen: “Verrek, dat is anders!” en inmiddels deel ik haar enthousiasme. Voorheen heb ik vele sportscholen bezocht, maar ik vond dat drie keer niks. Bij fit20 is dat heel anders, ik ga daar iedere woensdagochtend met plezier trainen.

De één op één begeleiding door Amber vind ik perfect. Smokkelen is er niet bij! Ze houdt je keigoed in de gaten en dat is ook nodig, iedereen heeft toch de neiging om het iets makkelijker te maken. Maar dat bespeurt ze onmiddellijk. Ik begon op zo’n 50 kg op de leg press, inmiddels zit ik op 118,5 kg. Die vooruitgang merk ik dagelijks in mijn functionele kracht.

Zo logeerden wij in augustus bij v.d. Valk in Rotterdam. Bij het uitchecken waren de liften druk bezet. Wij logeerden op de 2e etage en we waren redelijk zwaar bepakt. Nadat ik een paar liften voorbij had laten gaan besloot ik om met bagage en al de trap te nemen. De overige gasten, veelal jongelui, keken mij met verbazing na…een vol bepakte ‘oude man’ die met alle bagage de trap neemt zie je niet al te vaak. Bij de auto aangekomen zette ik met één hand de redelijk zware koffer in de kofferbak, waarna ik een hand vrij had om de andere bagage in te laden. Ik wilde die niet op straat zetten vanwege de aanwezige plassen. Ik moest toen wel om mezelf grinniken!

Ander voorbeeld is dat ik regelmatig bij een vriend in de tuin help. Hij heeft kunst knieën en is net zoals ik niet meer piepjong. Hij doet ook fit20 en toen ik laatst weer samen met hem in de tuin bezig was vroeg hij “Merk jij ook wat ik merk…?”…het werken in de tuin ging zo’n stuk makkelijker.

Ik merk het ook bij het opstaan uit een stoel. Eerder gebruikte ik vanwege mijn leeftijd mijn armen…en nu heb ik die niet meer nodig. Ik sta met gemak op.

Natuurlijk ga je achteruit als je ouder wordt. Maar met fit20 kan je die aftakeling toch opmerkelijk afremmen.

Met golf merken wij het ook. Sinds we fit20 doen is er een significante verbetering in ons spel. Heel fijn natuurlijk dat fit20 bij ons in het clubhuis zit. Ik raad het ook vaak aan en ik heb al een aantal leden aangebracht. fit20 is voor mij grandioos!

Wim van Beek (80 jaar) Gepensioneerd


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!