Klantverhaal van Justin Sjouw

Klantverhaal Justin Sjouw

"Ik heb geen enkele gedachte om te stoppen"

Ik ben in het voorjaar van 2015 met fit20 begonnen bij Dave in Arnhem. Ik houd erg van fietsen en daar merkte ik het effect van fit20 al snel. Ik heb meer uithoudingsvermogen. Bij fietsen heb je altijd wel ‘bijverschijnselen’ zoals rug- of andere pijn en dat is sinds ik fit20 doe veel minder.

Dat merk ik ook in mijn dagelijkse leven, ik heb een zittend beroep waardoor je ook last kan krijgen van allerlei pijntjes. Door fit20 voel ik mij veel stabieler en sterker en heb ik daar geen last meer van. Mijn knie blijft ook vooruit gaan.

Ik heb altijd veel gefietst. Ik kreeg op een gegeven moment een knieblessure en ging onder behandeling van een fysiotherapeut. Nadat het beter ging raadde hij mij aan om één keer per week fitness te doen. Ik deed dat wel maar het is duidelijk dat een gewone sportschool niet mijn ding is. Ik heb het een half jaar volgehouden maar iedere keer dat ik ging had ik de gedachte ‘nu stop ik er maar eens mee’.

Bij fit20 is dat heel anders. De fit20 kenmerken van weinig tijd, een personal trainer en niet omkleden zorgen ervoor dat ik het volhoud. Ik ervaar fit20 niet als een ‘moetje’. Daardoor blijf ik iedere week trainen en worden mijn resultaten steeds beter, en daardoor blijf ik trainen. Dat cirkeltje vind ik erg leuk. Ik heb dan ook geen enkele gedachte om te stoppen!

Anderen merken wel op dat ik er fitter uitzie. Ik heb zichtbare spieropbouw.

Justin Sjouw (35 jaar) Salesmanager

www.sitecore.net


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!