Klantverhaal van Eugene Eijdems

Klantverhaal Eugene Eijdems

"Sinds ik fit20 doe, zit ik in de kopgroep!"

Ik ben in februari 2014 met fit20 begonnen bij Walter Bulkens in Venray. De fit20 training heeft voor mij een aantal grote voordelen die bovenal te maken hebben met het resultaat dat het mij brengt. Om te beginnen bij mijn lichaam, dat ziet er mooier uit sinds ik fit20 doe. Het is beter gevormd, strakker en goed in proportie. Ik ben 53 en ik heb geen buikje! Ik sportte altijd al, maar door de fit20 training heb ik mijn buik en rugspieren mooi ontwikkeld.

Verder merk ik een duidelijke toename in kracht. Ik loop hard, en ik doe aan wielrennen, en bij beide sporten merk ik dat mijn prestaties erg vooruit zijn gegaan. Hardlopen doe ik met een groep ondernemers. Voorheen zat ik altijd in de middengroep maar sinds ik fit20 doe zie ik in de kopgroep! En ik ben niet meer gaan hardlopen, het komt echt door de fit20 training. Mijn afzetkracht is enorm verbeterd. Ik zit met de leg press inmiddels ook op het zwaarste gewicht, dus mijn benen zijn erg sterk geworden. Maar ook bij dagelijkse activiteiten merk ik effect van fit20. Ik kan nu zo 4 uur in de tuin werken zonder dat ik moe word.

Ik merk ook psychisch resultaat. Ik voel me krachtiger. Natuurlijk komt dat ook omdat ik er beter uitzie, maar het komt ook omdat ik me sterker voel. Ik merk dat bij het zakendoen, of bij onderhandelingen, ik voel me krachtig en dat straal ik uit. Omdat je tijdens de training zo opbouwend gecoacht wordt ga je heel diep, dat kan ik dus. Dat geeft ook zelfvertrouwen, het vergroot je emotionele weerbaarheid. En als het dan zakelijk even tegenzit dan helpt dat. Ik merk het trouwens ook aan mijn lichamelijke weerstand, ik ben nooit ziek.

Natuurlijk is het prettig dat de training kort duurt, maar het gaat mij om het effect. Ik heb voorheen in de sportschool getraind, of thuis op mijn crosstrainer, maar ondanks dat fit20 veel minder tijd kost heb ik meer en beter resultaat. Ik denk wel dat het helpt dat ik iedere week ga vanwege de vaste afspraak. Dan bouw je wat op!

Ik maak trouwens nog steeds progressie, iedere week weer. Ik vind het ook erg goed dat dit gemeten en bijgehouden wordt. Meten is tenslotte weten.

Andere mensen hebben zeker opgemerkt dat ik fit20 doe. In mijn hardloopgroep vroegen ze zich natuurlijk af hoe het kwam dat ik zo goed ben gaan lopen! Maar ook mijn vrouw is heel blij met hoe ik er uit zie. Bij de fietsclub heb ik imponerende resultaten, dat wordt wel gezien. Ik heb dan ook veel mensen als lid aangedragen, ik ben een van de beste ambassadeurs van fit20! Nadeel is voor sommigen toch de kosten, maar ik zeg dan: “wat betaal je voor een stukadoor?”. Je wordt toch 20 minuten één-op-één getraind.

Ik heb dit jaar als bekroning de MKBActiVitaal prijs gewonnen. Zakendoen en sporten horen bij elkaar!

Eugene Eijdems (53 jaar) eigenaar Eijdems Internet en winnaar MKBActiVitaal 2014 www.eijdems-internet.nl


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!